Societat 24/08/2016

Una persona morta en un xoc entre un camió i quatre turismes a la N-240

Segons els serveis d'emergències mèdiques dues persones més han quedat ferides greus en l'accident, que s'ha produït a l'Espluga de Francolí

Ara
1 min
Imatge de l'accident a la N-240

BarcelonaUn veí de l'Espluga de Francolí de 56 anys ha mort aquest matí en un accident de trànsit a la carretera N-240, en un accident entre un camió i quatre turismes, en el mateix municipi de la Conca de Barberà. Els Mossos d'Esquadra investiguen com han xocat els cinc vehicles. En el sinistre han resultat ferides de gravetat dues persones i dues més han patit lesions menys greus.

La víctima mortal és un dels conductors d'un dels quatre turismes implicats. El camió accidentat, que ha quedat entravessat al mig de la carretera, s'ha incendiat. Els Bombers de la Generalitat han apagat les flames i també han rescatat una altra persona que havia quedat atrapada en un turisme.

Els bombers apaguen el foc de la cabina del camió accidentat

Els serveis d'emergències han traslladat els dos ferits més greus a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre que els dos menys greus han ingressat a l'Hospital Pius de Valls.

Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident s'ha produït pocs minuts abans de les 11 del matí d'aquest dimecres al punt quilomètric 40 de la carretera, que ha quedat tallada durant uns 40 minuts. Després s'hi donava pas alternatiu.

Vuit unitats dels Mossos d'Esquadra, sis dels bombers i quatre del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) –un helicòpter i tres ambulàncies– s'han desplaçat fins al lloc de l'accident.

stats