Societat 19/07/2016

Admesa a tràmit la denúncia de la CUP contra l'antiavalot que va colpejar Josep Garganté

Els fets denunciats van tenir lloc a finals del mes de maig, en una manifestació en contra del desallotjament del Banc Expropiat

Ara
1 min

BarcelonaLa denúncia que va presentar la CUP de Barcelona contra un agent antiavalot dels Mossos d'Esquadra per agressions al seu regidor, Josep Garganté, s'ha admès a tràmit. Els fets denunciats van tenir lloc a finals del mes de maig, en una manifestació en contra del desallotjament del Banc Expropiat, i es van fer públics a través d'un vídeo. La jutgessa ha obert diligències prèvies per aclarir els fets, els autors i les circumstàncies, i ha demanat als Mossos que informin al jutjat si van realitzar algun tipus de diligències en relació amb els fets de la querella, segons l'agència EFE.

En les imatges es pot veure com un agent dóna un cop a l'esquena a l'electe cupaire en el moment que el cordó policial avançava per on estaven els manifestants. També s'escolta com, després del cop, Garganté demana el número de la persona que l'ha colpejat, i el Mosso l'hi facilita, ja que des de fa mesos, els antiavalots estan obligats a portar visible la identificació.

stats