Societat 06/06/2016

Agredeixen dues noies de la plataforma Barcelona amb la Selecció

Les joves denuncien "cops de puny, puntades de peu" i insults

Ara
1 min
La pàgina web de la plataforma 'Barcelona amb la selecció'

BarcelonaDues joves de la plataforma Barcelona amb la Selecció van ser agredides dissabte a la tarda per un grup d'encaputxats. Les noies eren en una carpa informativa instal·lada a la confluència de l'avinguda Meridiana i el passeig de Fabra i Puig.

Segons ha informat la plataforma aquest diumenge en un comunicat, els agressors els van donar "cops de puny, puntades de peu, van estirar-los els cabells" i a una d'elles li van robar la bossa. Segons ha apuntat la plataforma, els agressors també van cridar "Putos espanyols, fora d'aquí, us matarem".

També han explicat que després dels fets van contactar amb els Mossos d'Esquadra i que un cop els agents havien marxat, un grup de joves va sortir d'un cotxe i "van tornar a agredir, insultar i empènyer" les col·laboradores. La plataforma ha assegurat que té fotos i vídeos dels fets.

En el comunicat han afegit que les dues noies han necessitat assistència mèdica i que tenen previst denunciar els fets davant els Mossos d'Esquadra. Les joves agredides demanaven la instal·lació de pantalles gegants a Barcelona per donar suport a la selecció espanyola a l'Eurocopa.

stats