SOCIETAT
Societat 20/10/2011

L'Ajuntament de Barcelona estima en 140 les prostitutes que exerceixen al carrer

Segons Joaquim Forn, primer tinent de Seguretat, 52 es prostitueixen al districte de les Corts, 58 al de Ciutat Vella i una desena al de Sant Martí

Efe
1 min

BarcelonaEl primer tinent d'alcalde de Seguretat, Joaquim Forn, ha explicat aquest dijous que hi ha unes 140 prostitutes que exerceixen als carrers de Barcelona. D'aquestes, 52 ho fan al districte de les Corts, i 58 al de Ciutat Vella.

Al districte de Sant Martí exerceixen habitualment la prostitució una desena de dones i un grup d'uns deu transsexuals.

Forn ha explicat que entre juliol i setembre les denúncies per oferta de serveis sexuals a l'espai públic han sigut 269, cinc més que en el mateix període de l'any passat, mentre que les denúncies per demanda han sigut 135, dues menys que en el mateix període de 2010.

El tinent d'alcalde de Seguretat ha destacat que aquest estiu han augmentat un 46% les denúncies al districte de Ciutat Vella i un 113% al seu Barri Gòtic, encara que ha reconegut que aquests increments són "insuficients" per acabar amb el problema.

Forn ha anunciat que el govern municipal presentarà pròximament les línies de futur del Pla d'Abordatge Integral de la Prostitució, que espera consensuar amb la resta de grups.

stats