Societat 01/12/2014

L'alcalde de Girona, sobre la inundació de l'estació del TGV: "Cal una solució definitiva i no provisional"

Carles Puigdemont afirma a 'El món a Rac 1' que la ministra de Foment "té un problema que es diu Adif"

Ara
1 min
Puigdemont i Ribas atenent els mitjans després de la junta de portaveus / ACN

BarcelonaDavant la nova inundació de l'estació del TGV de Girona, l'alcalde Carles Puigdemont ha expressat en una entrevista a 'El món a Rac 1' que urgeix una solució "definitiva i no provisional". "Cal una tercera inundació?", s'ha preguntat. A més, ha considerat que "els fets ens han donat la raó" i que els "temors [de la gestió de l'anterior inundació] s'han confirmat". Puigdemont ha denunciat que la ministra de Foment, Ana Pastor, "té un problema que es diu Adif" i que si no el resol, "d'aquí un temps tornarà".

L'alcalde també ha expressat que "es tornen a presentar unes imatges que no van bé a la ciutat però tampoc a la imatge ferroviària d'Espanya". "Adif té un saldo negatiu cada vegada més alt amb la ciutat de Girona", ha afegit.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha explicat a 'El Matí de Catalunya Ràdio' que al final d'aquest matí faran la "primera valoració dels danys". "L'objectiu d'avui es recuperar la normalitat i atendre les siuacións d'urgència", ha afirmat. En aquest sentit, ha explicat que se centraran en la crescuda de la riera i en el cementiri municipal, que ha registrat grans quantitats d'aigua.

stats