Societat 19/12/2011

Arriba el primer avió anglès a Alguaire

Els 420 passatgers del turoperador britànic Thomas Cook han aterrat un quart d'hora abans del previst, provinents de Manchester. Aquest dilluns al migdia arriba un altre vol, amb origen a Londres

Ara
1 min
LA PISTA MÉS DESERTA 
 Les novíssimes instal·lacions de Lleida-Alguaire esperant ser ocupades pels esquiadors anglesos amb la nova temporada d'hivern.

BarcelonaJa ha aterrat a l'aeroport d'Alguaire el primer avió anglès després que Lleida tingui el permís d'operar fora de l'espai Schengen. El vol, que ha sortit de Manchester i portava 420 passatgers, ha arribat un quart d'hora abans del que es preveia. L'avió és del tourperador britànic Thomas Cook.

A les dotze del migdia d'aquest dilluns s'espera el segon avió, aquest provinent de Londres. En total, a partir del 26 de desembre la previsió és que arribin a Alguaire fins a sis vols setmanals.

Les estacions d'esquí de Baqueira i Andorra esperen augmentar, d'aquesta manera, la seva ocupació, que ara és del 70% de mitjana. En total s'esperen fins a 16.000 passatgers que arribin a l'aeroport lleidatà al llarg de la temporada d'hivern.

stats