Societat 18/12/2014

Un noi d'uns 15 anys mor apunyalat a Sants

Els Mossos investiguen els fets com un enfrontament vinculat a les bandes llatines. Creuen que es tracta d'una revenja per una altra baralla que es va produir fa uns dies

Ara / Agències
1 min
El menor ha estat apunyalat en un parc pròxim a l'Estació de Sants / ACN

BarcelonaUn noi d'uns 15 anys i d'origen llatí ha mort aquest dijous a la tarda després de ser apunyalat a prop d'un parc de l'Estació de Sants de Barcelona. Segons diverses agències, es tractaria d'una agressió relacionada amb una baralla amb un suposat membre d'una banda coneguda com Los Menores, que actua a l'Hospitalet de Llobregat. De fet, la víctima vivia a l'Hospitalet i, segons ha sabut l'ARA, els investigadors treballen amb la tesi que la mort d'avui seria una revenja per la baralla anterior, en què l'altre noi hauria resultat ferit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que hi havia un jove ferit d'arma blanca cap a dos quarts de set de la tarda. El noi ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques a un centre hospitalari en estat crític, on poca estona després ha mort. L'àrea d'investigació criminal de la regió policial Metropolitana de Barcelona s'ha fet càrrec del cas per esclarir com s'han produït els fets.

stats