Societat 03/06/2019

Aquesta és l'arma falsa amb què un home va sembrar el caos a la Rambla

Es tracta d'una rèplica d'un fusell, i l'individu que el duia va quedar detingut

Ara
1 min
Aquesta és l'arma amb què un home va sembrar el caos a la Rambla

BarcelonaFaltaven pocs minuts per a les cinc de la tarda de diumenge quan un home presumptament armat va sembrar el caos a la Rambla de Barcelona. L'arma era, però, un fusell simulat (el que es pot veure a la imatge) i l'individu va quedar detingut. Se li atribueix un delicte d'amenaces per intimidar la població amb una arma simulada i un d'atemptat contra l'autoritat. L'arma en qüestió és una de les que s'utilitza per a la pràctica de l''airsoft', una afició que simula enfrontaments amb rèpliques d'armes reals que funcionen amb aire comprimit.

Segons van relatar ahir fonts policials, els turistes –estrangers– es van espantar en veure un home que carregava un fusell, que a primer cop d'ull semblava real, i que es dirigia cap al Mercat de la Boqueria. El Mossos van activar un dispositiu de cerca ràpida i, minuts després, van localitzar un individu que coincidia amb les característiques facilitades pels testimonis i que portava una arma. L'home, d'uns 30 anys i nacionalitat filipina, però, no portava un fusell d'assalt real, sinó una arma d'aire comprimit.

Els Mossos el van detenir al replà d'un edifici de prop de la Rambla. Fonts policials van apuntar que havia ferit tres agents i que, per això, a banda del delicte d'amenaces, també li imputen un delicte d'atemptat contra l'autoritat. L'home va ser traslladat a la comissaria de Sants-Les Corts.

stats