Societat 11/06/2017

Arresten un conductor drogat per atropellar i matar un ciclista i fugir

El presumpte homicidi s'ha comès a la mateixa carretera del País Valencià on fa un mes van matar tres ciclistes més

Ara
2 min
Un grup de ciclistes circula per la N-332 en un tram proper on un conductor drogat hauria mort un altre ciclista aquest matí

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha detingut un home de 25 anys al poble del Verger, al País Valencià, per la mort d'un ciclista de 30 anys aquest mateix matí a la localitat d'Oliva. L'arrestat, d'origen holandès però que viu a Ondara, hauria atropellat el ciclista avui a les 08.10 amb el seu BMW i després hauria fugit del lloc dels fets, segons informa l'agència Efe. Quan la Guàrdia Civil l'ha localitzat i li ha fet la prova de consum de drogues ha donat positiu. El ciclista era fill d'un policia local jubilat del poble de Senija.

El conductor està sota custòdia de la Guàrdia Civil a la caserna de Gandia i després de prendre-li declaració passarà a disposició judicial. L'atropellament ha passat al quilòmetre 210 de la N-332, a 27 quilòmetres d'on fa poc més d'un mes una dona de 28 anys, beguda i drogada, va atropellar un grup de sis ciclistes. N'hi va haver dos que van morir a l'acte i un altre que ho va fer al cap de quatre dies.

Ahir un camió grua va envestir un altre ciclista al quilòmetre 6 de la CV-310, entre Godella i Bétera, i el va deixar ferit.

Un camioner begut fa ziga-zagues per l'autopista

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van arrestar ahir a la nit a Santa Perpètua de Mogoda un home de 64 anys que conduïa begut un camió. Els agents circulaven per l'AP-7 en sentit Tarragona quan un altre conductor els va avisar que un camió de gran tonatge feia ziga-zagues. Els policies el van aturar després de comprovar com conduïa i que va estar a punt de xocar amb un altre camió. El conductor va donar 1,25 mg/l a la prova d'alcoholèmia, vuit vegades per sobre del límit permès.

El camioner, de nacionalitat angolesa i amb domicili a Portugal, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària. Quan els Mossos el van aturar es van adonar que feia molta pudor d'alcohol, no coordinava bé els moviments, repetia frases inconnexes i amb prou feines se l'entenia i s'aguantava dret.

stats