SOCIETAT
Societat 06/11/2013

Espadaler reitera el seu suport al director dels Mossos

Repeteix, a més, que no es pot afirmar que l'empresari del Gaixample Juan Andrés Benítez rebés cops al cap

Laura Díaz-roig
1 min
L'home de Felip Puig,  sol i arraconat a la conselleria

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dimecres que manté el seu suport al director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, després de ser qüestionat per l'actuació de la policia catalana en el cas Raval.

"En aquest moment difícil i delicat compta amb tot el meu suport i el del Govern", ha dit en la sessió de control al Govern.

En resposta a una pregunta del PSC, el conseller ha subratllat que si algun dia es planteja aquesta dimissió −"que no és el cas", ha dit−, no es farà "a roda de pressions mediàtiques, sinó actuant amb consciència".

A més, Espadaler ha repetit que no es pot afirmar que l'empresari del Gaixample Juan Andrés Benítez rebés cops al cap i ha assegurat que l'informe de la Policia Nacional "no s'ajusta a la realitat" i que no hi ha "cap prova contundent" que demostri els cops.

"Ara que tenim mes informació, tampoc estem absolutament d'acord amb determinades transcripcions", ha dit, i s'ha referit a la trucada que va fer l'empresari a la Guàrdia Urbana, abans de la detenció per part dels Mossos. Assegura que on la transcripció diu "s'estan quedant", ells hi senten "estic sagnant".

Espadaler s'ha reunit aquest matí durant mitja hora amb el president de la Generalitat, Artur Mas, abans de la sessió de control, segons apunta 8TV.

stats