Societat 04/09/2013

Tres homes assalten una casa de Vall-llobrega a punta de ganivet i lliguen l'amo al llit

Els lladres s'han endut un rellotge d'or

Acn
1 min

Vall-llobregaTres homes han assaltat una casa de Vall-llobrega (Baix Empordà) a punta de ganivet la matinada de dimecres. Els assaltants han saltat la tanca d'una finca, situada al carrer Montagut del municipi, i han accedit a una caseta de fusta on els propietaris guarden eines. Dins la caseta hi havia l'home, que passava la nit allà. Els assaltants l'han amenaçat amb un ganivet i li han exigit que els donés tot el que tingués de valor. S'han endut un rellotge d'or i també han regirat l'interior de la caseta buscant altres objectes per al botí. Els lladres han lligat la víctima al llit i han fugit. L'home s'ha pogut deslligar i ha donat l'avís a les 4 de la matinada.

La finca té dues cases, la residència familiar i una casa de fusta on els propietaris guarden eines. Els lladres no han pogut entrar a la residència familiar, on dormia la dona, però sí que han entrat a la casa de fusta, on hi havia l'home.

Els tres homes han fugit i han deixat la víctima lligada al llit. L'home ha aconseguit deslligar-se i alertar els Mossos d'Esquadra cap a les 4 de la matinada. Tot i que té lesions per haver estat lligat, la víctima no té ferides greus.

Als Mossos d'Esquadra els consta una sola denúncia per robatoris a cases des del dia 30 d'agost en aquesta població. L'àrea territorial d'investigació s'ha fet càrrec del cas i ha obert una investigació per identificar els lladres. Al llarg del dia han recopilat proves a la casa i han buscat empremtes per intentar localitzar els autors de l'assalt.

stats