Societat 28/07/2015

"Good morning Barcelona": així es veu la capital des de l'espai

Scott Kelly, un astronauta de l'Estació Espacial Internacional, penja a Twitter una espectacular fotografia de Barcelona

Ara
1 min
Barcelona, vista des de l'espai / @StationCDRKelly

BarcelonaOrbiten a centenars de quilòmetres per damunt dels nostres caps, i tot i que nosaltres no els veiem ells sí que ens veuen a nosaltres. O, si més no, ens intueixen. Ells són els homes i dones que viuen i treballen a l'Estació Espacial Internacional, un observatori privilegiat des d'on veure la bellesa de la Terra.

Molts dels astronautes que conformen les diferents missions de l'Estació són amants de la fotografia. Ho és Samantha Cristoferetti, autora d'espectaculars imatges, com les que mostrava Catalunya de nit. I un altre és Scott Kelly, que al seu compte de Twitter ha penjat espectaculars imatges del planeta, des dels Andes fins al Nil, passant pel Japó o el Canadà.

Molts dies, però, el que fotografia Kelly no són grans zones, com països, sinó ciutats concretes, les quals saluda amb un ritual #Goodmorning. Ha saludat Filadèlfia, Nova York, Atenes… i aquest dimarts 28 de juliol ho ha fet a la capital catalana, amb floreta inclosa: "Vista tan bella com sempre des de la @Space_Station".

stats