Societat 09/01/2016

Mor atropellat per un camió a la C-55 a Castellbell i el Vilar

És el tercer atropellament que es produeix aquesta setmana

Ara
1 min
La primera víctima va ser atropellada a la coneguda com a 'carretera de la Vergonya'

BarcelonaUna persona ha mort atropellada aquest dissabte a la matinada per un camió a la C-55 a Castellbell i el Vilar (Bages), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'avís del sinistre s'ha rebut aquest dissabtea les 05.21 hores al quilòmetre 16,1 de la C-55, just després de l'enllaç amb la C-58 i a l'entrada del túnel de Bagunyà. En l'accident hi han treballat nou dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Es tracta del tercer atropellament aquesta setmana. Aquest divendres el conductor d'un camió va resultar ferit de gravetat en ser atropellat quan es trobava fora del seu vehicle a la B-23 a l'altura de Molins de Rei. Els fets es van produir cap a dos quarts de tres del migdia al quilòmetre 12.

Dijous va morir un altre home a l'hospital Josep Trueta de Girona després de ser atropellat en dues ocasions a l'anomenada 'carretera de la vergonya', la N-141e, al terme municipal de Bescanó. En aquest cas, l'accident va passar dilluns a la nit, quan un cotxe va atropellar el vianant, que va caure a la calçada. Un segon vehicle, una furgoneta, el va atropellar per segon cop després de no poder esquivar-lo. La víctima, de 38 anys, va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va morir finalment dijous.

stats