Societat 08/01/2016

Mor un home després de ser atropellat dues vegades a la 'carretera de la vergonya'

Un camioner es trobar en estat greu després de ser atropellat a la B-23 a Molins de Rei quan estava fora del seu vehicle

Ara
1 min
La 'carretera de la vergonya', la N-141e / ACN

BarcelonaUn home ha mort a l'hospital Josep Trueta de Girona després de ser atropellat en dues ocasions a l'anomenada 'carretera de la vergonya', la N-141e, al terme municipal de Bescanó.

L'accident va passar dilluns a la nit, quan un cotxe va atropellar el vianant i aquest va caure a la calçada. Un segon vehicle, una furgoneta, el va atropellar per segon cop després de no poder esquivar-lo. La víctima, de 38 anys i nacionalitat marroquina, va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Tot i que en un principi no es temia per la seva vida, finalment va morir dijous al matí, segons han confirmat aquest divendres fonts del centre hospitalari.

Aquest és el primer accident de trànsit mortal que s'ha registrat el 2016 a les carreteres de la demarcació de Girona. La coneguda com la 'carretera de la vergonya' ha estat un dels punts negres viaris de les comarques gironines. La Generalitat va licitar millores per 1,7 milions d'euros l'octubre del 2013 per garantir la seguretat de la via. Les obres es van començar a fer fa just un any.

Un altre atropellat a Molins de Rei

Aquest divendres hi ha hagut un altre atropellament, en aquest cas a Molins de Rei. Un vehicle ha atropellat el conductor d'un camió quan aquest es trobava fora del seu vehicle a la B-23 a l'alçada de Molins, i es trobat ferit de gravetat. L'atropellament s'ha produït cap a dos quarts de tres del migdia al quilòmetre 12.

stats