Societat 15/03/2013

Rigau: “Alguna cosa falla quan els alumnes fan cua, en hores de classe, per veure Justin Bieber”

La consellera d'Ensenyament critica que els pares permetin que els fills no vagin a escola "perquè els fa il·lusió"

Ara
1 min
El cantant canadenc Justin Bieber durant el concert que va oferir dijous a Madid. Dissabte actua a Barcelona / EFE

BarcelonaDes que va ser nomenada pel càrrec la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha deixat clar que, segons ella, un dels problemes del sector a Catalunya és la falta de disciplina dels alumnes. I, aquest divendres, n'ha trobat un exemple pràctic per explicar fins a quin punt el funcionament dels col·legis no és el que hauria de ser. Rigau ha assegurat que "alguna cosa falla en el sistema quan els alumnes que són seguidors del cantant Justin Bieber fan cua en horari lectiu per al concert que farà aquest dissabte a Barcelona".

Però la consellera no només ha considerat que el fet que els alumnes estiguin al carrer, i no a l'escola, no és el més greu. Per ella, un aspecte especialment criticable és el fet que, aquesta actitud, sigui no només tolerada sinó fins i tot compresa pels pares i les mares. Rigau ha criticat els progenitors d'aquests alumnes per justificar l'absentisme lectiu amb l'argument que als seus fills "els fa il·lusió".

Des de fa més de dues setmanes que van començar les cues d'adolescents que volen assegurar-se un bon lloc al palau Sant Jordi durant el concert que el cantant Justin Bieber oferirà aquest dissabte. Ja fa dies que la Guàrdia Urbana va desallotjar un campament, però després de l'acció policial els adolescents hi van tornar a passar dies i nit al ras, tot i que sense tendes de campanya.

stats