Societat 07/08/2019

Ferit un bomber quan perseguia un jove que havia furtat un mòbil a Barcelona

El presumpte lladre ha estat detingut pels Mossos al centre de Barcelona

Europa Press
1 min
Un cotxe i agents dels Mossos al carrer Urgell de Barcelona al maig, després que un home  morís tirotejat en un pis de l’Eixample.

BarcelonaUn bomber fora de servei i un altre home han resultat ferits aquest dimecres quan perseguien un jove que havia furtat un telèfon mòbil al carrer Princesa de Barcelona. Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra a Europa Press, després de la carrera un mosso que estava fora de servei ha detingut el sospitós al carrer Bailèn.

Els fets han ocorregut abans de les 15 hores, quan el jove –major d'edat– ha comès presumptament el furt del telèfon. En veure-ho, un home ha sortit corrent darrere seu i llavors un bomber s'ha unit a la persecució. Durant la carrera, el sospitós ha tret una navalla petita davant de l'home i el bomber que el seguien i els ha ferit, però aleshores el mosso fora de servei hi ha intervingut i l'ha detingut.

Aquest dimecres a la tarda els Mossos encara buscaven dos còmplices del furt, a qui el presumpte lladre hauria passat el telèfon.

stats