Busquen l'autor del tret que va ferir ahir un home a l'Eixample de Barcelona

Els fets van passar cap a les 22.30 hores en una terrassa de l'avinguda Gaudí, prop de la Sagrada Família

E.F.
2 min
El punt de l'avinguda Gaudí on hauria actuat l'atacant que va ferir un home aquest dissabte

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra busquen l'autor d'un tret que ahir va ferir de gravetat un home de 46 anys a prop de la Sagrada Família, segons la informació que va avançar la Cadena SER i que han confirmat a l'ARA fonts del cos. La policia va rebre l'avís cap a les 22.30 hores de dissabte i els fets haurien tingut lloc en una terrassa a l'avinguda Gaudí, una zona amb molts bars i restaurants on a aquella hora de dissabte hi havia força gent. Tot i que fonts oficials dels Mossos no detallen el punt exacte de l'atac, treballadors d'un restaurant de l'avinguda Gaudí han confirmat a l'ARA que va ser a la seva terrassa, al número 19, on va actuar l'home.

Segons les primeres informacions, l'atacant s'hauria aproximat a la víctima i li hauria disparat al pit. L'home ferit va ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau, el més pròxim a la zona dels fets, i els Mossos busquen ara l'agressor, que va fugir corrents.

Quan els agents van arribar al lloc no hi havia rastre de l'agressor, però sí molts testimonis que van explicar la seva versió dels fets. A l'espera que els investigadors aconsegueixin encaixar les peces dels relats no sempre coincidents que els han aportat les persones que van veure o sentir alguna cosa, la hipòtesi que pren més força és que es pugui tractar d'una revenja i que, per tant, l'atacant tingués clar a qui disparava.

Treballadors del restaurant han explicat a l'ARA que la víctima era en una taula amb més persones dissabte al vespre quan un home s'hi va acostar i li va disparar un tret –diversos testimonis coincideixen que van sentir-ne el so, tot i que alguns no van identificar de primeres que provingués d'una arma–. Els treballadors del local relaten que l'home ferit i un acompanyant van marxar avinguda Gaudí amunt després dels fets i alguns testimonis recollits per la policia fins i tot apunten que haurien demanat un taxi per traslladar la víctima, tot i que en aquest punt hi ha contradiccions entre els relats de diferents testimonis.

stats