SOCIETAT
Societat 20/12/2013

El caganer independentista, Biri Biri, Messi, Pau Casals i el papa Francesc, els més venuts d’aquest Nadal

El caganer de Nelson Mandela també s'ha venut molt fins ara

Ara
1 min
Els caganers de Pau Casals, Biri Biri, Messi, el Papa Francesc i el caganer independentista

BarcelonaEl caganer independentista, l’extraterreste del Club Súper 3 Biri Biri, el jugador del FC Barcelona, Leo Messi, Pau Casals, el papa Francesc, i el mestre Yoda de la 'Guerra de les Galàxies' són els més venuts d’aquest Nadal. Una llista a la qual també cal afegir les representacions caganeres de Nelson Mandela, Alex Salmond o Barack Obama, entre d’altres, segons ha fet públic en un comunicat l’empresa caganer.com de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

Per segon any consecutiu, el caganer independentista onejant l’estelada ocupa el primer lloc del rànquing de més venuts a les parades de caganer.com als diferents mercats de Nadal de Catalunya. El segueixen, en aquest ordre, Biri Biri, la nova representació de Leo Messi amb la pilota d’or sota el braç, els personatges de la 'Guerra de les Galàxies' Yoda i Darth Vader, Pau Casals amb el seu violoncel i el papa Francesc.

Pel que fa a la venda 'online', el rànquing l'encapçala el pare Noel i el papa Francesc, seguits de polítics i caps d’Estat internacionals, com el president dels Estats Units, Barack Obama, molt demanat pels nord-americans, el primer ministre d’Escòcia, Alex Salmond, la reina Isabel II d’Anglaterra, el president francès François Hollande i el recentment desaparegut Nelson Mandela.

stats