Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

El cartell del carnaval de Madrid, gairebé idèntic al que l'any passat va quedar finalista a Lleida

Les bases del concurs deixen clar que han de ser "originals i inèdits". Els autors només han canviat una canya de pescar per un antifaç

Jugar a les set diferències amb el cartell del carnaval de Madrid i el finalista del carnaval de Lleida de l'any passat és força difícil. Són pràcticament idèntics. Al de Madrid, la sardina que presideix el cartell porta un anitifaç a la mà. Al de Lleida, la sardina porta una canya de pescar.

Els autors són els mateixos: Fernando Jiménez Sánchez i Bart Van Der Schoor, de l'estudi Nos Visual, però les bases del concurs de Madrid deixen ben clar que els treballs aspirants han de ser "originals i inèdits". Els guanyadors del concurs s'han emportat 4.000 euros.

El responsable de l'elecció és l'empresa Macsa (Madrid Arte i Cultura SA), encarregada de gestionar les activitats culturals de l'Ajuntament de Madrid. Responables del consistori han assegurat que es tracta d'un "cartell similar, però no idèntic" i que, com que no va guanyar a Lleida, "res impedeix que es presenti a altres concursos".

El cartell serà el símbol del carnaval de Madrid, que aquest any arrenca el 18 de febrer, amb temàtica mitològica.

La nova polèmica surt a la llum just l'endemà que es presentés el logotip de la candidatura de Madrid 2020. El seu autor s'ha queixat dels retocs que hi ha fet l'organització.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de