Societat 02/12/2014

Cau un grup de prestadors que va estafar almenys 360.000 euros

Els nou membres detinguts prestaven diners a persones amb necessitats econòmiques a diverses zones de l'Estat

Europa Press
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han desarticulat una organització de prestadors que va estafar almenys 360.000 euros, i han detingut com a presumptes membres nou persones: tres dones d'entre 30 i 52 anys, de nacionalitats espanyola, veneçolana i brasilera, i sis homes espanyols d'entre 25 i 60 anys, tots veïns de Montsonís-Foradada (Lleida), Matadepera, Terrassa i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La investigació va començar a l'octubre de 2013 arran de la denúncia del propietari d'un concessionari de vehicles de Deltebre (Tarragona), que va assegurar que terceres persones estaven fent ús del seu negoci de forma fraudulenta per finançar cotxes irregularment. La policia ha determinat que la banda prestava diners a persones amb necessitats econòmiques, que contactaven amb ells després de trobar una oferta de crèdits personals de ràpida disposició a internet. Les estafes es van realitzar en diverses zones d'Espanya.

Tot i que la policia havia estimat en 360.000 euros els diners defraudats, després d'analitzar la documentació intervinguda, la quantitat podria augmentar considerablement, han matisat.

stats