Societat 02/04/2016

Colau es fotografia amb peixateres després de la polèmica amb Félix de Azúa

L'alcaldessa visita el mercat de la Concepció i remarca l'"orgull de les dones treballadores"

Ara
1 min
Colau es fotografia amb peixateres després de la polèmica amb Fèlix de Azúa

Barcelona"Orgull de dones treballadores i orgull de mercats". L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha fotografiat aquest dissabte amb venedors i venedores de peix del mercat de la Concepció i ha publicat les imatges al seu compte de Twitter. Colau ha visitat el mercat acompanyada del regidor de Comerç de la ciutat, Agustí Colom, i després de les polèmiques declaracions de l'acadèmic de la Real Academia Española (RAE) Félix de Azúa en què assegurava que l'alcaldessa "hauria d'estar servint en una peixateria".

En una entrevista a la revista 'Tiempo', De Azúa va lamentar que "una ciutat civilitzada i europea" com Barcelona hagi escollit Colau d'alcaldessa. "Fa riure", va apuntar.

En el seu tuit d'aquest dissabte, Colau remarca que una de les peixateres amb qui s'ha fotografiat, la Rosa, "s'aixeca cada dia a les dues de la matinada i obre el mercat". L'alcaldessa, de fet, ja havia contestat a De Azúa, també a través de Twitter, amb un missatge en què deia que en les "futures definicions de 'masclisme'" es podria citar a ell mateix.

stats