Societat 17/10/2013

Comença el Cicle de Cinema D Barcelona 'La força del talent'

Les projeccions tenen lloc entre octubre i desembre als cinemes Alexandra de Barcelona

Ara
1 min
UNA IMATGE HABITUAL Els Alexandra just abans de començar la sessió d'ahir de les 16 h. Dilluns les 5 sales del complex van recaptar en total 210 euros.

BarcelonaEl dilluns 21 d'octubre comença el Cicle de Cinema D Barcelona 'La força del talent'. La programació del cicle recull una sèrie de llargmetratges que tindran lloc entre els mesos d'octubre i desembre als cinemes Alexandra.

Totes les projeccions comparteixen un mateix motiu central: la posada en escena del talent femení i la seva força en l'avenç de la humanitat. Les pel·lícules que es podran veure són 'La fuente de las Mujeres' (França), de Radu Mihaileanu; 'Ágora' (Espanya), d'Alejandro Amenábar, i 'Visión: La historia de Hildegarda de Bingen'(Alemanya), de Margarethe von Trotta.

A través d'aquesta selecció fílmica es manifesten, des de diferents aproximacions i estils, un seguit d'exemples de dones singulars que des de la creació artística o científica o des del seu lideratge intel·lectual i vital van il·luminar la societat del seu temps i segueixen sent referents del saber en els nostres dies.

stats