Confinament comarcal i més horaris per als bars: aquestes són les restriccions a partir de dilluns

Es mantenen el toc de queda i el màxim de sis persones en les trobades

ARA
1 min
Bar restaurant Gelida

Mobilitat

A partir del dilluns 8 de febrer es permet la mobilitat per dins de la comarca de dilluns a diumenge i només se'n podrà sortir per una causa justificada, com per treballar o per anar a l'escola. Desplaçar-se a la segona residència no estarà permès com a excepció per saltar-se el confinament.

Bars i restaurants

L'hostaleria amplia les franges horàries permeses fins ara: els bars i restaurants podran obrir de 7.30 h a 10.30 h i de 13 h a 16.30 h els set dies de la setmana.

Comerç

Es tanquen els centres comercials i els comerços de més de 400 metres quadrats de dilluns a divendres, però el cap de setmana han de tancar tots els establiments, tret que siguin essencials, com ara els supermercats i les farmàcies, que es mantindran oberts. Les llibreries passen a considerar-se establiments essencials i, per tant, podran obrir els caps de setmana.

Reunions

Estan permeses les trobades d'un màxim de 6 persones de dues bombolles diferents.

Toc de queda

El toc de queda nocturn es manté a les 22 h.

Esport

Reobren els gimnasos i els equipaments esportius amb el 30% d'aforament i amb un màxim de sis persones per activitat, i es mantenen obertes les instal·lacions a l'aire lliure amb un 50% d'aforament i les piscines amb un 30%. Se suspèn el calendari esportiu no professional, però es reprenen les competicions que donen accés a competicions d'àmbit estatal es reprenen.

Lleure

Se suspenen les activitats de lleure, i les activitats extraescolars queden limitades als grups bombolla.

Cultura

Els auditoris, teatres, cinemes i sales de concerts es mantenen oberts amb el 50% d'aforament, sempre que no se sobrepassin les 1.000 persones.

Actes de culte

Les cerimònies religioses també mantenen l'aforament del 30% amb un límit de 1.000 persones.

stats