Societat 14/08/2014

Tretze detinguts en una operació antidroga contra una banda de venedors ambulant al barri Gòtic

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estan fent des de primera hora d'aquest dijous escorcolls simultanis en quatre pisos dels carrers Escudellers i Serra

Efe
1 min

BarcelonaTretze persones han estat detingudes a Barcelona en una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana per desarticular una banda que es dedicava a la venda de droga a través de la venda ambulant de cervesa al barri Gòtic barceloní, als voltants de Plaça Reial.

Segons ha informat la policia, l'operació, que continua oberta, ha començat a les 08:00 hores d'avui dijous amb un registre simultani en quatre habitatges situats als voltants de la plaça, als carrers Serra i Escudellers, que s'utilitzaven com punts d'emmagatzematge i distribució.

Els detinguts aprofitaven la venda ambulant de begudes al carrer per vendre també drogues en una de les zones més concorregudes de la ciutat, especialment de turistes. En el registre dels pisos s'han trobat 300 borses d'una substància que presumiblement és cocaïna, 100 pastilles d'èxtasi, cent dosis de marihuana preparades per a la venda, llaunes de cervesa i uns 6.000 euros en efectiu.

A l'operació hi han participat també gossos ensinistrats per a la detecció de drogues, que han permès localitzar alguns amagatalls per als estupefaents. La investigació policial va començar fa aproximadament un mes gràcies a la col·laboració de veïns i comerciants de la zona, que van posar a la policia sobre la pista d'un dels pisos en els quals avui s'han realitzat els registres.

stats