Societat 02/03/2012

Els passatgers del 'Costa Allegra' portaran a judici la companyia

Carles Oller, un dels turistes que viatjava al creuer, ha explicat a Catalunya Informació que el tracte que han rebut de la companyia "no té nom"

Ara
1 min

BarcelonaCarles Oller, un dels passatgers del 'Costa Allegra', ha advertit a Catalunya Informació que prendran mesures legals contra la companyia Costa Cruceros. Oller, un dels 3 passatgers catalans que anaven a bord del creuer a la deriva, ha explicat que el desembarcament "va ser una tragèdia" i que van "estar tirats al port durant quatre hores sense menjar ni veure". Oller ha criticat durant els tres dies que el transatlàntic va estar navegant a la deriva que les condicions de vida al vaixell eren "pèssimes". A més, ha afegit que "la gent defecava en bosses de plàstic, que la pudor era insuportable perquè la tripulació no netejava i que només podien menjar pa, formatge i salami".

Mentre que encara hi ha turistes que estan acabant les seves vacances pagades a les Seychelles. La companyia Costa Cruceros ha dit que indemnitzarà els passatgers amb el doble del valor del cost del viatge.

stats