Societat 31/08/2016

Un radar caça un cotxe fúnebre amb el xofer sense punts al carnet

Els Mossos van custodiar el vehicle fins a Torredembarra perquè deixés el difunt

Efe
1 min

TarragonaUn radar mòbil dels Mossos d'Esquadra va caçar a Tarragona un cotxe fúnebre –amb un difunt al seu interior– a 130 km/h en un tram de l'autovia A-7 limitat a 100. El conductor, que ha estat acomiadat, havia perdut tots els punts del carnet.

El vehicle era del tanatori de Tarragona i traslladava un difunt al municipi veí de Torredembarra (Tarragonès). Després que el radar el detectés, els Mossos van aturar el vehicle per demanar-li la documentació.

El conductor va al·legar que se l'havia descuidat a casa, però els agents van comprovar que havia perdut tots els punts del carnet. Una patrulla motoritzada el va custodiar fins a Torredembarra perquè pogués deixar el difunt.

32 dies de treball comunitari

El xofer infractor, de 30 anys, treballava per a la funerària municipal Serfum. Estava contractat com a peó, però va acabar conduint el vehicle per una punta de feina. El jutge l'ha condemnat a 32 dies de treballs comunitaris per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La funerària, que ha reconegut que el contracte de l'home expirava l'1 de setembre, exigirà a partir d'ara als seus treballadors un certificat sobre l'estat dels punts del seu permís de conduir.

stats