Societat 11/06/2014

Detinguda per gravar altres dones mentre orinaven en locals de restauració del centre de Barcelona

Un home va trobar un llapis de memòria abandonat a un pàrquing amb els arxius de vídeo on s'hi podia veure les víctimes de les filmacions

Acn
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut una dona acusada de gravar-ne d'altres mentre orinaven en locals de restauració d'una coneguda cadena al centre de Barcelona. La detenció es va produir el passat 3 de juny després que uns dies abans un home trobés un llapis de memòria abandonat a un pàrquing cèntric de la ciutat i que contenia una gran quantitat d'arxius on s'hi podia veure les dones orinant en un lavabo públic. En veure el contingut, l'home va denunciar els fets a una comissaria dels Mossos d'Esquadra en considerar que s'estava vulnerant la intimitat de les dones que apareixien a les filmacions. La detinguda és una dona de 37 anys, nacionalitat ucraïnesa i veïna de Sitges.

Els agents van iniciar una investigació per localitzar el presumpte autor de les filmacions i des de quin establiment es van fer. Els Mossos d'Esquadra van poder localitzar una de les noies que hi apareixia i que de seguida va identificar l'establiment on s'havia enregistrat el vídeo i que va resultar ser un restaurant d'una cadena de restauració del centre de Barcelona.

Finalment, van poder identificar la dona detinguda com a presumpte autora de les filmacions. La dona havia creat un sistema consistent en fer un forat en l'envà que separa dos lavabos. Aquest forat estava tapat amb un cargol quan la dona no hi era, però quan es trobava en un dels lavabos treia el cargol i mitjançant un telèfon mòbil enregistrava la persona que orinava a l'altre. Per tant, l'autora dels fets s'hi havia de trobar present per tal d'engegar i apagar la càmera del telèfon.

Un cop detinguda, i sota manament judicial, els investigadors van desplaçar-se fins a Sitges, a la casa on vivia, i van fer-hi una entrada i escorcoll. A l'interior hi van trobar una gran quantitat de suport informàtic.

La dona està acusada dels presumptes delictes de revelació de secrets i pornografia infantil.

stats