Societat 25/05/2013

Queda en llibertat amb càrrecs l'home que hauria llençat una menor d'origen magribí a les vies del tren a Mataró

Es tracta d'un ciutadà francès de 37 anys i veí de Barcelona. Està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa

Acn
1 min

MataróEl jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs l'home que hauria llançat una menor d'origen magribí a les vies del tren a Mataró, després d'insultar-la i agredir-la. Es tracta d'un ciutadà francès de 37 anys i veí de Barcelona, que està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Tot plegat va passar dijous a la nit, a l'estació de tren de la capital del Maresme, quan la menor estava esperant l'arribada d'un comboi acompanyada d'una amiga. El detingut s'hauria dirigit cap a elles sense motiu aparent i els hauria proferit insults de caràcter racista i les hauria escopit.

Segons la informació dels Mossos d'Esquadra, quan una de les menors li va recriminar la seva actitud, l'home la va agredir amb dues puntades de peu a la panxa i la va llençar a les vies. Un cop allà, va impedir que la menor tornés a pujar a l'andana amb més puntades de peu.

La ràpida intervenció dels vigilants de seguretat de l'estació va permetre que la noia pugés a l'andana abans que arribés el tren. Alertats pels mateixos vigilants de seguretat, els Mossos d'Esquadra van arribar a l'estació i van detenir l'home, que proferia insults i crits cap als vigilants i que en tot moment es va mostrar molt agressiu.

L'individu va ser traslladat a dependències policials i va quedar detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, una falta de lesions i dos delictes contra la integritat moral, un per a cada víctima.

stats