Societat 25/04/2017

Detenen dos homes vinculats amb el jihadista arrestat dissabte a Segòvia

La Guàrdia Civil vincula els arrestats amb les activitats empresarials del presumpte terrorista

Efe
1 min
Agents de la Guàrdia Civil custodien un dels dos homes arrestats aquest dimarts per la seva vinculació amb el presumpte terrorista arrestat dissabte

Madrid/SegoviaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts 2 homes a El Espinar (Segòvia) per la seva relació amb el presumpte jihadista d'origen egipci arrestat dissabte en aquesta mateixa localitat. El cos policial vincula els dos nous detinguts amb les activitats empresarials del suposat terrorista egipci i investiga si les empreses de tots tres podrien formar part d'una xarxa que es dediqués a finançar les activitats d'algun grup terrorista.

Segons el ministeri de l'Interior, les empreses dels dos homes arrestats aquests dimarts, que s'estan escorcollant, mantenien relacions comercials amb les companyies en què participava el presumpte terrorista egipci, que residia a Alemanya i només era a Segòvia de pas. L'home tenia una ordre internacional de recerca i captura.

Els agents també han inspeccionat dos domicilis i naus industrials per recopilar documentació, que ara analitzaran per buscar noves proves de la investigació.

stats