Societat 22/01/2018

Arxiven el cas de la dona detinguda a Figueres per haver deixat sola al cotxe la filla de 8 mesos

El jutge n'ha informat la DGAIA perquè decideixi sobre la custòdia de la menor

Ara
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, enduent-se ahir un dels dos detinguts pel crim del pantà de Foix del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú

BarcelonaEl jutge ha arxivat el cas de la dona detinguda a Figueres per haver deixat sola al cotxe la filla de 8 mesos aquesta passada nit. La petita, en bon estat de salut, ha passat les últimes hores amb uns familiars. El jutge que ha pres declaració a la dona ha posat el cas en coneixement de la direcció general de la Infància (DGAIA) perquè decideixi sobre la custòdia de la menor.

Segons fonts judicials, feia poc un altre magistrat havia donat a la mare la guarda i custòdia de la petita dins un altre cas de violència masclista on la dona consta com a víctima. Per això el magistrat que ha examinat la denúncia per abandonament ha decidit posar el cas en coneixement de la DGAIA "per si considera que s'ha de prendre alguna mesura".

Segons ha avançat la Cadena SER i ha pogut confirmar l'ARA, va ser una veïna qui va trucar al telèfon d'emergències 112 després de veure la criatura dins d'un cotxe aparcat a la plaça del Sol de Figueres cap a un quart de dotze de la nit. Una patrulla dels Mossos va acabar localitzant la mare en un bar proper. La dona, que és veïna de Castelló d'Empúries, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

stats