Un detingut per l'atracament de sis comerços de Nou Barris en quinze dies

Feia servir un ganivet per intimidar els empleats i va robar tres cops la mateixa farmàcia

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous, 7 de febrer, un home de 39 anys i de nacionalitat espanyola acusat d'haver atracat sis establiments comercials del districte de Nou Barris, a Barcelona, els últims 15 dies. Concretament se l'acusa de l'assalt de dues benzineres i tres farmàcies.

El lladre feia servir un ganivet per intimidar els treballadors dels establiments i en total va aconseguir un botí d'uns 2.000 euros. Destaca el fet que va robar en tres ocasions la mateixa farmàcia i que tots els atracaments els feia a la mateixa zona de Barcelona, cosa que va facilitar les investigacions. El detingut va passar dissabte a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació es va resoldre gràcies a un agent de la comissaria de Nou Barris que va observar que un delinqüent habitual, que feia temps que estava desaparegut, rondava la zona des de feia un parell de setmanes. Aquesta persona coincidia amb els trets físics de l'autor de l'onada d'atracaments, cosa que el situava com a principal sospitós.

Finalment, dijous els agents el van localitzar a prop de la plaça Karl Marx mentre dormia al carrer. Els reconeixements de les víctimes i la troballa de la roba que va utilitzar durant els robatoris van precipitar la seva detenció.