Societat 26/06/2014

Detingut el director de l'oficina de Correus de Santa Bàrbara quan intentava passar d'Andorra a França

L'home va desaparèixer el passat dia 10 després de sostreure, presumptament, 16.000 euros de la caixa forta de les dependències postals

Acn
1 min

Santa BàrbaraLa policia de duanes francesa ha detingut el director de l'oficina de Correus de Santa Bàrbara (Montsià), que va desaparèixer el passat dia 10 de juny emportant-se, presumptament, 16.000 euros de la caixa forta de les dependències postals. L'home, veí de Vinaròs (Baix Maestrat) va ser interceptat el passat dilluns quan intentava passar la frontera entre Andorra i França pel Pas de la Casa en compliment de l'ordre de detenció europea que pesava sobre ell segons ha avançat la Plana Ràdio. Segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra, el detingut ha estat traslladat a París, des d'on se l'extraditarà a Madrid per passar a disposició del jutjat d'Amposta.

De moment, no ha transcendit si en el moment de la detenció se li van decomissar els diners que hauria sostret. La dona del detingut va ser qui va presentar la denúncia davant la Guàrdia Civil de Vinaròs el passat 10 de juny per la desaparició. Correus va detectar que, arran d'aquesta fugida, havien desaparegut uns 16.000 euros de la recaptació de l'oficina que es trobaven a la caixa forta, que en cap moment va ser forçada. No es descarta que l'auditoria que es va posar en marxa posteriorment acabi detectant més sostraccions.

La companyia postal va apuntar també que l'home hauria deixat una carta de comiat on amenaçava amb un possible suïcidi.

stats