Societat 07/09/2016

El detingut pel doble crim de Santa Coloma ja complia condemna per un altre cas

L'home tenia el tercer grau penitenciari i després de declarar davant del jutge ha tornat a la presó

Ara
1 min
Agents dels Mossos, a la porta de l'edifici on s'han produït el doble homicidi per un afer de drogues a Santa Coloma de Gramenet

BarcelonaL'únic detingut pel doble crim de Santa Coloma en què van morir dos homes a ganivetades ja complia condemna per un altre delicte. La jutge que investiga el cas l'ha deixat en llibertat amb càrrecs després d'interrogar-lo.

Segons fonts judicials, a l'home li havien concedit el tercer grau penitenciari, mesura que permet anar a la presó només a dormir, però després dels fets l'hi han revocat i per això ha tornat a ingressar-hi.

Els investigadors intenten determinar la implicació del detingut en el doble crim. El cas està obert per dos delictes d'homicidi i un altre contra la salut pública, perquè al pis on es van produir els fets hi havia una plantació de marihuana.

El doble homicidi s'hauria produït en el transcurs d'una baralla relacionada amb el cultiu d'aquestes plantes de marihuana, segons va avançar l'ARA. Els implicats s'haurien barallat per uns llums halògens que s'utilitzaven per a les plantes. Una de les víctimes va morir per una ganivetada al coll i l'altra per una ferida al pit. El detingut també va resultar ferit i la policia el custodiava a l'hospital. Tots tres són d'origen dominicà.

La jutge ha ordenat a l'arrestat que comparegui periòdicament als jutjats i ha demanat que li comuniquin immediatament qualsevol canvi en la seva situació penitenciaria per valorar si han de canviar les mesures que li ha aplicat.

stats