Societat 05/03/2016

Detingut a Màlaga un segon implicat en la mort d'un jove al Port Olímpic

La policia ja havia detingut un dels presumptes autors a Bilbao

Ara
1 min
Un jove de 28 anys mor apunyalat  en un bar del Port Olímpic de Barcelona El govern de BComú destitueix  la directora de Barcelona Activa Denuncien que la privatització de pàrquings a Barcelona ha encarit tarifes

BarcelonaLa Policia Nacional va detenir aquest divendres a Màlaga, per una ordre d'arrest dels Mossos d'Esquadra, un home com a presumpte autor de la mort d'un jove, el 24 de gener, al Port Olímpic de Barcelona. Aquesta és la segona detenció en relació a aquest cas després que el 28 de gener l'Ertzaintza va arrestar un altre dels presumptes autors a Bilbao.

En aquest primer cas, la investigació dels Mossos havia aconseguit identificar i ubicar el presumpte autor de l'homicidi a Bilbao, i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó.

Segons la investigació dels Mossos, les persones directament relacionades amb l'homicidi al Port Olímpic són tres homes, dels quals només en queda un per detenir, que ja ha estat identificat i té una ordre de cerca i captura.

La investigació dels Mossos continua oberta i està previst que el detingut a Màlaga passi a disposició judicial en els pròxims dies.

Aquesta mort va fer que molts veïns de la Mina fugissin del barri per la por d'una possible venjança entre clans gitanos.

stats