Societat 30/06/2019

Detingut un menor tutelat per intentar agredir sexualment una altra menor al Masnou

Com a mesura cautelar, ingressarà tres mesos en un centre de justícia juvenil

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir dissabte al matí un menor per fer tocaments i per temptativa d'agressió sexual a una altra menor al Masnou (Maresme). Segons recull l'agència Efe de fonts pròximes al cas, els amics del noi, que està tutelat per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), li van recriminar l'actitud i se'l van emportar abans que cometés l'agressió.

La presumpta agressió sexual, que no va arribar a consumar-se, va tenir lloc dissabte a la matinada i la víctima va denunciar els fets ahir mateix. El detingut ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Segons fonts de la DGAIA, la fiscalia ha decretat com a mesura cautelar tres mesos d'ingrés del menor en règim tancat en un centre de justícia juvenil. Fonts del departament de Treball, Afers Socials i Famílies també ha concretat que es personaran com a acusació contra el menor i ha fet arribar a la víctima el seu suport.

El succés es va produir el mateix dia que, també al Maresme, la Policia Local de Canet de Mar va detenir dos menors tutelats per una presumpta agressió sexual a una veïna de la localitat. En aquest cas, la víctima era major d'edat i un dels detinguts està acusat d'haver comès l'agressió mentre l'altre la gravava.

stats