VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES
Societat 03/01/2019

Detinguts dos homes com a presumptes autors d'una violació d'una menor a Borriana

Els fets haurien passat per Cap d'Any a la matinada

Acn/efe
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil, en una foto d'arxiu

ValènciaLa Guàrdia Civil ha detingut dos homes de 23 i 21 anys com a presumptes autors de la violació d'una menor a Borriana (Plana Baixa). Els fets haurien tingut lloc per Cap d'Any de matinada.

Els agents van tenir coneixement, a través de l'Hospital de la Plana, de l'assistència a una menor de 17 anys que presumptament havia sigut víctima d'una agressió sexual quan tornava a casa l'1 de gener a la matinada. Agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar a l'hospital i després d'entrevistar-se amb la víctima van establir el protocol corresponent per aquesta mena de delictes. Es va obrir una investigació i els agents van identificar, localitzar i detenir els suposats autors de la violació.

Els detinguts han de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vila-real, que ha decretat el secret de les actuacions.

L'ajuntament de la localitat, a través d'un comunicat, ha condemnat "de manera ferma i contundent" la presumpta agressió sexual i ha agraït l'actuació de la Guàrdia Civil, que ha arrestat els presumptes autors. Així mateix, ha convocat per avui dijous una concentració a la plaça Major per rebutjar l'agressió.

stats