Societat 27/06/2014

Un dels detinguts a Torredembarra: "Estic decebut i enfadat perquè se m'acusa de coses que són de pel·lícula"

Pere Font i José Oviedo se sumen als altres tres regidors que han sortit en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge

Acn
1 min

VendrellEl regidor de Torredembarra Pere Font (CiU), un dels detinguts aquest dijous per la Guàrdia Civil en el marc de l'operació de la Guàrdia Civil per presumptes irregularitats en la gestió i adjudicació de contractes municipals, s'ha mostrat "decebut, enfadat i trist" després del seu pas pels jutjats del Vendrell, on s'ha negat a declarar. "Sempre tinc la paraula fàcil, però avui és tot molt difícil i no he pogut declarar res", ha explicat visiblement nerviós i contrariat, i ha afegit: "Estic en estat de xoc, decebut, nerviós, enfadat i trist per la família, els amics i la gent del poble perquè m'acusen d'un munt de coses que són de pel·lícula".

Uns minuts més tard, sobre la una, també n'ha sortit el regidor José Oviedo (PP), però ràpidament ha pujat a un vehicle i ha marxat sense fer declaracions. El jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs, imputats per un delicte contra l'administració pública, com ja havia fet aquest dijous amb tres altres regidors detinguts, Elia Rodríguez, Santiago Ardèvol (CiU) i l'independent Ignasi Duran. Durant aquest divendres està previst que passin a disposició del jutge els altres tres detinguts: l'alcalde, Daniel Masagué, la primera tinenta d'alcalde, Francisca Felguera, i l'empresari Blas Niubò.

stats