Societat 08/03/2015

L'agressor de la Diagonal ja ho havia fet abans amb una altra noia a Benidorm

'El Mundo' revela que l'estiu del 2013 el jove de 24 anys va etzibar una puntada de peu a una noia que caminava pel passeig marítim de la ciutat de la Marina Baixa

Ara
1 min

BarcelonaEl noi de 24 anys que fa poc més d'una setmana va etzibar una puntada de peu a una dona a la Diagonal de Barcelona no és la primera vegada que cometia una agressió d'aquestes característiques. Segons revela aquest diumenge el diari 'El Mundo', Mario García Montealegre va etzibar un cop al turmell a una noia al passeig marítim de Benidorm (Marina Baixa) l'estiu del 2013.

El diari publica un vídeo gravat per l'agressor -igual que va fer amb la víctima de la Diagonal- en que se'l sent dient "una entrada al turmell" abans d'agredir la noia a Benidorm, que apareix caminant pel passeig marítim juntament amb una altra jove.

L'agressor de la Diagonal ja ho havia fet abans amb una altra noia a Benidorm, segons 'El Mundo'

L'enregistrament del vídeo de Benidorm va ser gravat per un amic de l'agressor, que, sempre segons 'El Mundo', després va fer una piulada a Twitter dient: "La meva vida no serà el mateix després de l'entrada al turmell @mgmontealegre -nom del compte de Mario-". El compte de l'autor del vídeo, que segons assegura el diari era @wiilloooo, ja no existeix.

stats