Societat 21/08/2018

Dos homes morts i una dona ferida crítica a les platges de les comarques de Tarragona en les últimes hores

Els tres punts on s'han registrat els fets compten amb vigilància i hi onejava la bandera verda

Efe
1 min
Una imatge d'arxiu d'una de les platges de Torredembarra

TarragonaDos banyistes han perdut la vida en les últimes hores i una tercera ha quedat ferida greument en dues platges de Torredembarra (Tarragonès) i una de Segur de Calafell (Baix Penedès), segons han informat fonts de Protecció Civil de la Generalitat. A tots tres punts hi havia vigilància i hi onejava la bandera verda.

El primer cas s'ha registrat a la platja dels Muntanyans de Torredembarra, on un home de 86 anys es banyava amb la família, però ha tingut una indisposició i en sortir de l'aigua s'ha desmaiat. El personal sanitari del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) li ha practicat maniobres de reanimació, però ja no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

La segona mort s'ha produït a la platja de Segur de Calafell (Baix Penedès) cap a les dues del migdia, quan un home de 78 anys, veí de Barcelona, ha patit una aturada cardíaca que li ha provocat la mort.

Finalment, cap a dos quarts de tres de la tarda, una banyista de 70 anys ha quedat inconscient a la platja de la Paella de Torredembarra. En aquesta ocasió, el SEM sí que ha aconseguit estabilitzar-la i els serveis d'emergències l'han traslladada d'urgència a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

stats