Societat 07/10/2014

La segona infermera ingressada al Carlos III dóna negatiu en la prova de l'Ebola

Havia format part de l'equip que va atendre Manuel García Viejo. El seu cas no era sospitós, però sí d'estudi

Europa Press
1 min
La infermera infectada per l'Ebola és traslladada a l'Hospital Carlos III de Madrid / GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES

MadridLa prova de l'Ebola practicada a l'altra infermera ingressada a l'Hospital Universitari La Paz-Carlos III de Madrid, i que va formar part de l'equip que va atendre Manuel García Viejo, ha donat negatiu, segons han informat a Europa Press fonts de la conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid.

La infermera no estava considerada un cas sospitós, sinó d'estudi. Això és així perquè no presentava febre però sí diarrees. Amb tot, va ser ingressada perquè havia format part de l'equip que va atendre García Viejo, sempre amb el vestit protector.

La infermera no va estar en contacte directe amb la seva companya que sí que va resultar infectada, però sí amb altres membres de l'equip. En aquests moments hi ha quatre treballadors ingressats al Carlos III en règim d'aïllament.

Les mateixes fonts indiquen que no se li farà cap altra prova a la pacient i es descarta com a possible cas d'Ebola, tot i que encara no ha estat donada d'alta.

stats