Societat 08/10/2014

Ingressa al Carlos III una altra auxiliar d'infermeria que va atendre els missioners

La dona, amb dècimes de febre, serà sotmesa a observació

Efe
1 min
Trasllat de l’auxiliar d’infermeria contagiada per Ebola de l’Hospital d’Alcorcón al Carlos III ahir a la matinada.

MadridUna auxiliar d'infermeria de l'equip sanitari que va atendre als missioners espanyols repatriats per contagi de Ebola, ha ingressat a última hora de la nit de dimarts a l'hospital Carlos III de Madrid per ser sotmesa a observació per presentar "algunes dècimes de febre".

Així ho han indicat a Efe fonts de l'Hospital de La Paz-Carles III, on amb aquest nou ingrés ja són cinc els pacients que estan sent assistits per contagi o risc de patir Ebola.

L'auxiliar d'infermeria que ha ingressat la nit de dimarts al Carlos III pertany a l'equip sanitari d'aquest centre i igual que la seva companya, l'altra auxiliar d'infermeria que està ingressada perquè va donar positiu en les proves d'Ebola, va atendre els missioners espanyols que van ser repatriats i van morir a causa del virus.

A més de les dues auxiliars d'infermeria, en aquests moments estan ingressats al Carlos III el marit de la professional contagiada, un enginyer espanyol procedent de Nigèria que està en observació, i una infermera que va estar exposada a la malaltia durant el tractament als missioners i que ha donat negatiu en les dues anàlisis del virus que se li han realitzat.

Les autoritats sanitàries mantenen sota vigilància mig centenar de persones després fer-se públic el primer cas de contagi pel virus de l'Ebola a Espanya.

stats