SOCIETAT
Societat 22/01/2011

Ocupat el Palacio del Cinema contra la reforma de les pensions

Un grup d'okupes ha entrat des de fa cinc dies l'antic Palacio del Cinema de Via Laietana. Avui el moviment okupa ha revelat el lloc després que la web 'Okupem les Ones' difongués aquest matí un vídeo amb imatges de l'interior de l'edifici ocupat.

Redacció
1 min

BarcelonaPersones vinculades o properes als col·lectius que han convocat la vaga general del 27 de gener a Catalunya, entre els quals hi ha la CGT, han ocupat aquesta setmana un edifici de grans dimensions de Barcelona. L'objectiu és protestar per la reforma de les pensions que preprara el govern espanyol, en negociacions amb la UGT, CCOO i la patronal CEOE.

La web d'Okupem les Ones ha difós aquest dissabte un breu vídeo que mostra algunes imatges de l'interior de l'edifici ocupat. Es tracta d'unes imatges que, tanmateix, donen molt poques pistes. No serà fins a aquest vespre, després d'una manifestació a Sants contra els plans del govern espanyol, que es farà públic quin edifici és.

El vídeo difós incorpora un breu text que explica que l'edifici, de grans dimensions i situat a Barcelona, va ser ocupat dimarts. La protesta contra la reforma de les pensions és aquest dissabte a la tarda a les cinc, a la plaça de Sants.

stats