Precarietat

Quin és l'impacte de la desigualtat avui a Catalunya?

Oxfam Intermón organitza, en col·laboració amb l'ARA, una tarda de debat amb testimonis i experts

ARA
1 min
Un repartidor de Deliveroo, una de les plataformes que afronten denúncies de precarietat dels treballadors.

BarcelonaQuin és l'impacte de la desigualtat en la societat catalana? Com afecta la vida de milers de persones no tenir una feina digna o no tenir un habitatge segur? Oxfam Intermón, amb la col·laboració del diari ARA, organitza una jornada de debat amb testimonis i experts dimecres que ve, 28 de febrer, al Raval. Sota el títol Viure la desigualtat, la cita és a les 18.30 h al petit teatre noucentista –un espai restaurat i desconegut del gran públic– de l'Institut Miquel Tarradell. L'entrada és gratuïta, però l'aforament està limitat a 100 persones i cal inscripció prèvia.

La jornada comptarà amb la participació de persones afectades per l'atur o per feines precàries, entre elles Amelia Campos, de l'associació Més que Cures, que donaran el seu testimoni, i amb experts com la investigadora Judit Vall (Fundació Bofill i CRES-UPF) o el catedràtic d'antropologia social de la UPF Carles Feixa. Del camp institucional, intervindran el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano; el director d'Oxfam Intermón, Franc Cortada, i el secretari general d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Lluís Torrens.

La inscripció es pot fer a: https://www.oxfamintermon.org/ca/recursos/event-ara-viure-desigualtat?hs_preview=TrsLWrGb-156132115483?utm_source=Redes-Sociales&utm_medium=twitter&utm_campaign=A-acte-intermon&utm_content=debat-oxfam-desigualtat

stats