Societat 10/10/2014

L'auxiliar d'infermeria infectada per Ebola està "molt crítica"

El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, assegura que la seva vida està "en greu risc"

Ara / Agències
1 min
Sisena planta de l'Hospital La Paz-Carlos III és on està ingressada l'auxiliar d'infermeria / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

MadridL'estat de salut de l'auxiliar d'infermeria afectada per Ebola, Teresa Romero, va tornar a agreujar-se durant la tarda de dijous. El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Javier Rodríguez, ha assegurat durant una interpel·lació a l'Assemblea de Madrid que està "molt crítica". El president de la comunitat, Ignacio González, va afegir que la seva vida està "en greu risc".

Fonts de l'Hospital Carlos III de Madrid van negar que la pacient presentés una fallada multiorgànica i que estigués intubada, mentre que el sindicat d'Auxiliars d'Infermeria (SAE) va assegurar que sí. La secretària autonòmica del SAE, Elvira González, va explicar que la pacient havia patit un "agreujament de la seva situació clínica" i va al·ludir explícitament a una "fallada multiorgànica". González va dir que disposava d'aquesta informació per fonts no oficial.

Dijous al matí, José Ramón Romero, germà de la pacient, ja havia explicat a les portes de l'hospital Carlos III de Madrid que havia estat intubada.

stats