Societat 28/11/2017

Ensenyament convoca les oposicions per a les 2.000 places de docents

Ho ha anunciat el secretari d'estat d'Educació a causa de l'aplicació del 155

Núria Martínez
1 min
Un professor ajuda un grup d'alumnes

BarcelonaEl departament d’Ensenyament publicarà aquest dimecres al 'Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya' (DOGC) la convocatòria de concurs oposició de 2.000 places per a l’ingrés als cossos docents. Aquestes places formen part de les 7.000 destinades a cobrir llocs de funcionari a la Generalitat anunciades a finals de l’any passat. Després de l'aplicació de l'article 155, ha sigut el secretari d'estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, Marcial Marín, qui ha anunciat aquest dimarts la convocatòria.

Concretament, s’oferiran 373 places per al cos de mestres, 1.602 de professors d'ensenyament secundari, 11 de professors d'arts plàstiques i disseny i 14 de professors d'escoles oficials d'idiomes. El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 20 de desembre.

La llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà durant la segona quinzena de gener, i la definitiva d’admesos i exclosos durant la primera quinzena de març. Pel que fa al procediment selectiu, es preveu que s’iniciï a mitjans d’abril i finalitzi durant la primera quinzena de juny.

stats