ENSENYAMENT
Societat 12/01/2012

Les famílies pagaran més pel servei d'escola bressol

El departament d'Ensenyament reformarà el model de finançament de les llars d'infants. La Generalitat reduirà la seva aportació el pròxim curs, fet que provocarà un encariment del servei per a les famílies

Sònia Sánchez
1 min
LLAR D'INFANTS A PUNT aL SETEMBRE L'escola bressol Les Baldufes, a Camós (Pla de l'Estany), és una de les últimes que s'han construït i entrarà en servei el curs que ve. Ahir la va inaugurar, enmig de l'alegria de grans i petits, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

BarcelonaLa consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, està revisant el model de finançament de les escoles bressol. En l'actualitat, el cost de les llars d'infants està sufragat a parts iguals entre la Generalitat, els ajuntaments i les famílies. A partir del pròxim curs, el Govern probablement reduirà la seva aportació, fet que provocarà que les famílies hagin d'afrontar un encariment del servei. Aquest increment de preus es compensaria, segons la consellera, amb més beques per a les famílies que no puguin assumir-ne el cost. Ensenyament està elaborant un estudi per determinar el cost real de cada plaça d'escola bressol pública.

Podeu llegir la informació a l'ARA PREMIUM

stats