Societat 27/08/2017

Els empleats d'Eulen al Prat temen més sancions de l'empresa

L'assemblea de treballadors decideix aquest diumenge si reprenen les protestes, suspeses pels atemptats a Barcelona i Cambrils

Ara
1 min
Viatgers, passant un control de seguretat gestionat per Eulen a l'aeroport del Prat

BarcelonaL'assessor del comitè de vaga dels treballadors d'Eulen de l'aeroport Barcelona-El Prat, Joan Carles Giménez, ha augurat que l'empresa que s'encarrega dels controls de seguretat actuarà contra més empleats les pròximes setmanes després d'haver-ne sancionat dos per incomplir, suposadament, els serveis mínims durant els dies de vaga. "Sabem que en vindran més perquè tenen dos mesos per sancionar la gent", ha dit en declaracions als mitjans recollides per Europa Press abans de començar l'assemblea convocada aquest diumenge.

La plantilla es reuneix per discutir si reprenen o no les jornades de protestes i aturades que van interrompre després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils (Baix Camp) el 17 d'agost. Les sancions als empleats poden fer que tornin les mobilitzacions.

L'assemblea dels treballadors també tractarà el laude que ha de posar fi al conflicte laboral després que el govern espanyol designés Marcos Peñal com a àrbitre entre les parts. Dimecres donarà a conèixer la seva resolució d'obligat compliment per les parts.

stats