Societat 13/11/2014

Aturat el desnonament d'una família amb dos menors de set anys i quatre mesos a Ciutat Meridiana

La família fa un any que viu al pis, que és propietat del BBVA

Elisabet Escriche
1 min

BarcelonaEls veïns i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han aconseguit aturar aquest dijous al matí el desnonament d'una família, formada per sis persones, al carrer Rasos de Peguera número 214 de Ciutat Meridiana. Dels sis membres dos són nens: de set anys i de només quatre mesos. Els altres quatre són els pares dels infants i dos oncles.

Una cinquantena de persona han impedit que la comitiva judicial accedís a l'habitatge. Minuts més tard la família ha baixat i ha parlat amb la comitiva, que ha acabat marxant. La PAH i els serveis socials estan buscant una sortida per la família.

La família va ocupar el pis, que és propietat del banc BBVA, fa escassament un any. "Fa temps que cap té feina i van d'un cantó a un altre", ha explicat a l'ARA el president de l'associació de veïns de Ciutat Meridiana, Filiberto Bravo. Els serveis socials van comunicar a la família que hi havia una ordre de desnonament aquest dimecres. "Els van oferir un alberg o ajudar-los a pagar el lloguer d'un pis", explica Bravo. El problema -insisteix- és que la família no té cap mena d'ingressos i, per tant, no pot assumir cap part d'un cost d'un habitatge.

L'intent de desnonament ha coincidit amb el ple de l'Ajuntament de Barcelona per tractar aquesta problemàtica.

stats