Un home fereix una àvia i la seva cuidadora i després se suïcida a Matadepera

La víctima (49 anys), que tenia problemes mentals i era molt conegut al poble, s'ha fet un tall al coll quan fugia de la casa de les agredides i ha mort dessagnat al mig del carrer

Una àvia de 82 anys i la seva cuidadora, d'uns 25 anys i nacionalitat paraguaiana, han resultat ferides aquest dissabte al vespre per un home que ha entrat a casa seva, a Matadepera (Vallès Occidental), reclamant cobrar una factura per una feina de jardineria.

L'agressor, de 50 anys, amb problemes mentals i molt conegut al poble, ha atacat amb una arma blanca les dues dones, i ha deixat l'anciana ferida lleu i la jove cuidadora ferida de gravetat. Després, l'home s'ha suïcidat fent-se un tall al coll mentre fugia de l'habitatge, situat al passeig Arnau, un carreró sense sortida en ple centre de la població.

Les dues dones ferides han estat traslladades a l'Hospital de Terrassa i a la Mútua de Terrassa. Segons han detallat aquest diumenge els Mossos d'Esquadra, l'avís de l'incident es va rebre a les 21.10 hores del dissabte quan van ser alertats que un home estava ferit de gravetat per arma blanca i estès a terra a la confluència del carrer Sant Llorenç amb el passatge Josep Valls de Matadepera.

Aquest mateix individu havia accedit instants abans a un domicili del passeig Arnau i hauria atacat amb una arma blanca dues dones, la propietària i la seva cuidadora, per causes que encara es desconeixen. L'home va resultar mort, mentre que l'anciana tenia lesions de caràcter lleu. La cuidadora tenia ferides d'arma blanca de gravetat i per aquest motiu ha estat operada aquesta matinada.

Segons ha pogut saber l'ACN, la cuidadora continua greu però està fora de perill i no es tem per la seva vida. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies d'aquests fets.