Successos

Els Mossos busquen els autors del tiroteig amb dos ferits a la Barceloneta

Tant l'home a qui han disparat com el menor ferit pel rebot d'una bala estan fora de perill

1 min
El carrer Sevilla de la Barceloneta on va produir-se el tiroteig amb dos ferits aquest divendres

Un home ha resultat ferit aquest divendres al vespre al ser tirotejat en una cama i al gluti per dues persones que anaven amb moto al barri de la Barceloneta. En el mateix incident, un menor ha rebut un impacte al turmell d'una bala que prèviament havia rebotat i també ha resultat ferit. Els Mossos continuen buscant els autors, que s'han escapat.

Els fets es van produir passades les 8 del vespre, a la confluència entre els carrers Sevilla i Sant Carles, molt a prop del passeig Joan de Borbó, que encara era molt transitat de turistes a aquella hora. El ferit, un home de 34 anys, va ser evacuat a l'Hospital del Mar, mentre que el menor que va rebre l'impacte de la bala que va rebotar va ser atès a l'Hospital de Sant Pau. No es tem per la vida de cap dels dos, segons ha informat l'agència Efe.

Un comerciant ha explicat a l'ARA que va sentir els trets des de la botiga, ubicada al carrer Sant Carles, i que al treure el cap al carrer Sevilla el primer que va veure va ser el menor ferit i la família demanant ajuda. "De seguida s'hi va acostar una dona que passava per allà i que era metge", ha relatat. Uns metres més enrere hi havia l'home ferit, a qui semblaria que anava destinat l'atac dels motoristes, que van fugir de seguida del lloc.

L'àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra a Barcelona ha obert una investigació per intentar identificar i localitzar els agressors i per determinar el motiu d'aquest tiroteig. En paral·lel, els agents també estan buscant testimonis perquè els ajudin a aclarir els fets.

stats